1/2/4 ADET Yeni Geometrik Epoksi Reçine silikon kalıp Yuvarlak Fincan Mat Pad El Yapımı El Sanatları Kalıpları Şeffaf Kare Yuvarlak

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺426.97 ₺303.10
  • Sku. w123542
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

1/2/4 ADET Yeni Geometrik Epoksi Reçine silikon kalıp Yuvarlak Fincan Mat Pad El Yapımı El Sanatları Kalıpları Şeffaf Kare Yuvarlak

Tanım:

1.Özel olarak tasarlanmış şarj cihazı: şarj ederken size en iyi görüş açısını sağlayan kablosuz şarj halkası sizin için uygundur.Halka tasarımı, ısı dağılımını pürüzsüz hale getirir ve şarj cihazındaki termal hasarı azaltır. (Şarj cihazı dahil değil)

2.Kullanımı kolay: silikon kılıflı çıkarılabilir şarj braketi, şarj cihazını uygun konuma getirebilir.Alabilirsiniz için 12/12 MiNi / 12 / 12 Max ile el.

3.Kurulumu kolay ve çok yönlü: şarj braketinin bir halkası vardır, bu nedenle yerleştirilebilir herhangi bir sahne için uygundur ve masalar, oturma odaları, yatak odaları, komodinler vb.Gibi herhangi bir zamanda taşınabilir.

4.Uygulanabilir aralık: braket sadece Telefon 12, 12, 12 mini , 12 Maks.ile uyumlu 12 şarj cihazı için uygundur.Not: Bu ürün şarj cihazı içermez.

5.Sıcak hatırlatma: daha iyi bir kullanıcı deneyimi elde etmek için ①sadece şarj cihazını kullanın. ② Cep telefonu koruyucu kapağı olmayan veya şarj cihazı için özel bir cep telefonu koruyucu kapağı olan 12/12 Mini / / Max için kullanın.

Özellikler:

Malzeme: silikon

Renk: resimde gösterildiği gibi

Uygun için: 12/12 Mini / / Max şarj cihazı için

Paket içeriği:

1 x Kablosuz şarj parmak tutucu

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Silikon
İçin uygun 12/12 Mini / / Maksimum şarj cihazı
Renk Resimde gösterildiği gibi

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *