Yeni 18 Adet Tırnak Makası manikür seti Paslanmaz Çelik Tırnak Makası Seti Profesyonel Tırnak Manikür pedikür Seti Taşınabilir tırnak kiti

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺518.26 ₺254.04
  • Sku. w124657
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

[Yüksek Kaliteli Paslanmaz Çelik] Bu tırnak makası manikür seti, güçlü, keskin, dayanıklı ve solmaya karşı dayanıklı yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır.Tırnak makası manikür seti, kullanımı rahat kaymaz tutuşa sahiptir.Her tırnak makası manikür aleti, sağlamlığını ve dayanıklılığını artıran alternatif sıcak ve soğuk ile işlenir.

[Taşınabilir] Bu tırnak makası manikür seti, kompakt ve sırt çantasına veya çantaya konması kolay bir saklama kutusu ile donatılmıştır.Seyahat için taşıması kolay, seyahat ederken tırnak bakım rutininizden ödün verin ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde sorunsuz bir tırnak makası seti yaşayın.

[Çok fonksiyonlu ve Kapsamlı Kit] Bu tırnak makası manikür seti, çeşitli tırnak bakım ihtiyaçlarını karşılayan yeterli 18 adet tırnak makası manikür seti içerir.6 Adet el bakımı, 7 adet yüz ve kulak bakımı ve 5 adet ayak bakımı araçları dahil.Her alet zarif bir şekilde üretilmiştir ve üstün performansa sahiptir.Uyarı: Hijyen nedenleriyle aletlerin tek tek kullanılması veya kullanmadan önce sterilize edilmesi önerilir.

[Pratik Hediye] Bu tırnak makası manikür seti, güzel, pratik ve kullanımı kolay minimalist özelliklere sahiptir. use.It erkekler, kadınlar, kızlar, erkekler, yaşlılar, aile, akrabalar, arkadaşlar vb.İçin pratik bir kişisel bakım hediyesidir.

[Rahat ve Hassas Bakım] Bu tırnak makası manikür seti, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır ve rahat bir tutuş sağlar, keskin ve hassas bir kesim sağlar.Manikür ve pedikür yapmak için pratik bir esinti.

Tanım:

Bu 18 adet tırnak makası manikür seti, günlük kullanım için pratik olan el, yüz, kulak ve ayak bakımı için yeterli alet içerir.Taşınabilir ve kullanımı rahat, rahat ve hassas bakım sağlar.

Anahtar Özellik:

Saklama kutusu ile: Bu tırnak makası manikür seti, daha kolay saklama için saklama kutusu ile birlikte gelir.Ve seçilebilecek 2 stil mevcuttur: Beyaz Kasa, Safir Mavisi Kasa.

Kullanımı Kolay: Bu tırnak makası manikür seti, keskin ve hassas kesime sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış kullanımı kolaydır.

Belirleme

Adı: Tırnak makası manikür seti

Malzeme: Paslanmaz Çelik

Renk (İsteğe Bağlı): Beyaz Kasa, Safir Mavi Kasa

Boyut:

Eğimli tırnak makası: 6.3 cm

Düz tırnak makası: 6 cm

Kulak kaşık: 8 cm

Akne iğne: 8 cm

Spiral kulak çekme: 7.7 cm

Çift uçlu paslanmaz çelik temizleyici: 7.5 cm

Manikür temizleyici: 9 cm

Kaş cımbız: 8.7 cm

Ölü deri çatal: 8.5 cm

Tırnak soyma kazıyıcı: 9 cm

Küçük düz nasır sökücü: 8.7 cm

Eğik nasır sökücü: 8.8 cm

Düz nasır sökücü: 9 cm

Büyük tırnak makası: 7.7 cm

Kaş makas: 8.8 cm

Tırnak makası: 9.2 cm

Burun saç makas: 9 cm

Tırnak törpüsü: 8.8 cm

Not:

1.Resim ile emtianın gerçek rengi arasında küçük farklılıklar olabilir.Size tam rengi göstermek için elimizden geleni yapacağız

2.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

1× Eğimli tırnak makası

1× Düz tırnak makası

1× Kulak kaşığı

1× Akne iğnesi

1× Spiral kulak çekme

1× Çift uçlu paslanmaz çelik temizleyici

1× Manikür temizleyici

1× Kaş cımbız

1× Ölü deri çatal

1× Tırnak soyma kazıyıcı

1× Küçük düz nasır sökücü

1× Eğimli nasır sökücü

1× Düz nasır sökücü

1× Büyük tırnak makası

1× Kaş makas

1× Tırnak makası

1× Burun Saç Makas

1× Tırnak törpüsü

Tırnak Seti Manikür Seti, Taşınabilir Tırnak Araçları Seti, Tırnak Makası Tımar Kiti

Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *