Çıkarılabilir Duvar Kanca Anahtar Askı havlu kancaları Yapışkan Kanca palto askılık portmanto Karikatür Hayvan Programı Kanca Ahşap Duvar Dekor İçin Duş

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺103.13 ₺51.47
  • Sku. w127922
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Sevimli ve pratik duvar kancaları mı arıyorsunuz?Yapışkan kancalarımız karikatür hayvan desenlerine sahiptir ve sağlam ve dayanıklıdır.Yerden tasarruf etmek ve evinize dekoratif bir dokunuş eklemek için mükemmeldir.Delme olmadan kolayca monte edilen bu kancalar, evdeki herhangi bir oda için idealdir!

Belirleme:

Ürün adı: Hayvan Yapışkanlı Kanca

Malzeme: ahşap

Ürün boyutu: (yaklaşık.)6 * 6 cm / 2.36 * 2.36 inç

Yük kapasitesi: 2.5 kg

Ambalaj Listesi:

1 * Yapışkanlı Duvar Kancası

Not:

Farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen boyutta 1-2 cm'lik bir farka izin verin.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Göz Alıcı Çekici: Canlı renklerde yaratıcı karikatür hayvanları sergileyen bu yapışkan duvar kancalarıyla anında eğlenceli bir atmosfer yaratın.Göz alıcı ve benzersiz tasarımları, mekanınıza yaratıcılık ve güzellik katıyor.

2.Uzun Ömürlü Tutma: Mükemmel, aşınmaya dayanıklı ahşaptan üretilen bu yapışkanlı duvar kancaları, beklentilerinizi aşacak üstün kaliteyi garanti eder.Çevre dostudurlar ve kolayca deforme olmazlar veya kırılmazlar, evinize sağlam ve dayanıklı bir katkı olduğunu kanıtlarlar.

3.Yaygın Kullanım: Bu yapışkan duvar kancaları, herhangi bir odada çanta, şapka, giysi, anahtar ve daha fazlasını asmak için idealdir.Mutfakta veya banyoda kaşık, peçete veya havluları askıya almanız gerekip gerekmediği, bu kancalar dekoratif ve kullanışlı bir çözüm sağlayacaktır.

4.Kurulumu Kolay: Yapışkan Duvar Kancalarımızla eşyalarınızı delmeden monte edin.Sadece sopa, 8-10 saniye basın ve işiniz bitti.Koruyucu filmi soyun, kurulumu kolaydır ve duvarlarınıza zarar vermez.

5.Verimli Organizasyon: 2,5 kg ağırlığa sahip ve çoğu ev eşyasını destekleyen yapışkanlı duvar kancalarımızla ideal yerden tasarruf sağlayan çözümü yaşayın.Eşyalarınızı verimli bir şekilde düzenlerken yaşam alanınızı daha güzel ve düzenli bir ortama dönüştürün.

Yapışma Yöntemi Viskon
Malzeme Plastik
Kanca sayısı 6
Tarz Klasik Tarz
Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *