Kurulumu Kolay Karter Havalandırma Boruları Temel Havalandırma Boruları Plastik Havalandırma Boruları 307 için Tasarlanmış Plastik

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺421.05 ₺206.27
  • Sku. w141734
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Bu yüksek performanslı Karter Havalandırma Borusu ile araçlarınızın motor havalandırma sistemini yükseltir.Verimli hava akışları sağlayın ve motorunuzun ömrünü uzatın.

Dayanıklı ABS malzemeden üretilen bu Karter Havalandırma Borusu, yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır ve corrosion.It çeşitli koşullarda stabilite ve dayanıklılık sağlar.

Uyumlu modeller için tasarlanan bu Karter Havalandırma Borusu, otomobil tutkunları ve profesyonel teknisyenler için uygundur.

Hasarlı bir parçayı değiştiriyor veya düzenli bakım yapıyor olsanız da, bu Karter Havalandırma Borusu herhangi bir değişiklik yapmadan kolay kurulum ve doğrudan değiştirme sunar.Motorunuzun minimum çabayla sorunsuz çalışmasını sağlayın.

Otomotiv tamir atölyelerinden yetkili servis merkezlerine kadar bu Karter Havalandırma Borusu, karter havalandırma sisteminin düzgün çalışması için gereklidir.Müşterilerinizin araçları için optimum motor performansı ve güvenilirlik sağlayın.

Özellikler:

Malzeme: plastik

Parça numarası: 1192Y4

Paket içeriği:

1 Xengine Havalandırma Boruları

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1 ila 3 cm hataya izin verin, lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun,

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Model Numarası 85DF3TT306859'NIN SOHBETİ
Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı QILEJV'LER

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *