Ayakta sörf tahtası Kamber Fin FCS2 Epoksi Reçine Petek Sörf Tahtası balık yüzgeci İçin Uygun Büyük Dalgalar G5 / M Boyutu

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺1 475.34
  • Sku. w14620
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Her ekranın farklı çözünürlükleri nedeniyle, biraz renk farkı olabilir.Lütfen alınan gerçek ürünün rengine bakın.Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz

Neden bizi seçmelisiniz:

1 .8 yıldır sörf tahtası yüzgeçleri konusunda uzmanlaşmış bir üreticiyiz.

2.Çevre dostu

3.Uygun fiyat

4.Tatmin edici satış öncesi servis ve satış sonrası hizmetler

5.OEM ve ODM'yi destekleyin.

6. Renk ve model özelleştirilebilir.

Satıcı Söz

> > > > > Gönderi

Öğe ödeme temizlendikten sonra 1-5 iş günü içinde sevk edilecektir.

Genellikle öğe nakliye sonra 20-50 iş günü içinde gelecek.Brezilya'nın gönderimden 30-70 iş günü sonra daha fazla zamana ihtiyacı var (Nakliye süresi tahmin ediliyor ancak garanti edilmiyor) Tatil mevsimlerinde daha fazla gecikme olabilir.

> > > > > Geri bildirim

- Değerli müşterilerimiz, bizimle nazik işbirliğiniz için teşekkür ederiz, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakın.

-Herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bize e-posta gönderin veya telefon edin, herhangi bir sorunu tatmin edici bir şekilde çözeceğiz.

- Olumlu geri bildiriminiz çok takdir edilecektir.Umarım sizinle iyi ve uzun vadeli iş ilişkileri kurabiliriz, teşekkür ederim.

> > > > > İade Politikası

-Öğeden memnun değilseniz, lütfen geri ödeme için bize e-posta gönderin veya bir hafta içinde yeniden gönderin.Tüm öğeler orijinal durumda iade edilmelidir ve alıcı iade posta ücretinden sorumludur.

> > > > > Bize ulaşın

- Nakliye ve kalite hakkında herhangi bir sorunuz varsa, Lütfen bize e-posta göndermekten çekinmeyin.24 saat içinde sizin için çözeceğiz.

Not: Bizim fiyat herhangi bir vergi veya uzak bölgelerde ek ücret dahil değildir.Pls herhangi bir belirsiz olması durumunda sipariş üzerine bize e-posta adresinizi bırakın.Teşekkürler.

Uluslararası Alıcılar Lütfen Dikkat:

1).Vergi, alıcı tarafından bizim tarafımızdan değil, farklı vergi oranları için farklı ülkeler tarafından belirlenir, bu nedenle herhangi bir vergi varsa, alıcı bunu taşımalıdır.

2).İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir .Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

3).Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Malzemeler epoksi reçine petek bandı Karbon Fiberglas
Uygulanabilir İnsanlar Üniseks
surfcasting aksesuarları sup fin
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Orta
Tip Sörf Tahtaları
Açık Hava Etkinliği Su Sporları
Sörf tahtası Yüzgeçleri profesyonel dalış yüzgeçleri

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *