Küpe Delik Temizleyici İpi Deldi Kulak Deliği Temizleme Aracı Seti Koku Giderme Koku Giderme Kulak Küpe Delik Temizleyici

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺42.77 ₺17.59
  • Sku. w147717
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Tanım :

Ürünler çok taşınabilir.Bu, delinmiş kulaklarınızdaki kulak deliklerini temizlemek için küpe deliği diş ipini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabileceğiniz anlamına gelir.

Özellikler:

Adı: Deldi Kulak Delikleri Temizleme Kiti

Koku: Nane

Özellikler: Temiz kulak deliği kir / koku

Paket içeriği:

Çözüm * 25ml

Diş ipi * 60 adet

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Malzeme: Bu delinmiş kulak temizleyici setindeki kulak deliği ipi, cilde nazik, daha yumuşak, daha rahat ve delinmiş kulaklar için daha kapsamlı bakım sağlayan kağıttan yapılmıştır.

2.Etkili Temizleyici: 25 ml'lik çözelti, iyi bir temizliğe sahip çeşitli bileşenler içerir effect.It cildi tahriş etmeyen, hafif ve güvenilir, kiri temizlemek için hafif bir temizliktir.Önerilen.

3.Kullanımı kolay: Temizleme ipini birkaç saniye solüsyona batırın, ardından temizlemek için kulaklarınızdaki delinmiş deliğe koyun.Kiri delikten kolayca ve hızlı bir şekilde çıkarabileceğinizi göreceksiniz.

4.Kulaklarınızı İstediğiniz Zaman temizleyin: Ürünler çok taşınabilir.Bu, delinmiş kulaklarınızdaki kulak deliklerini temizlemek için küpe deliği diş ipini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde kullanabileceğiniz anlamına gelir.

5.Koku Giderme: Taze nane kokusuna sahip olan temizleme solüsyonu ferahlatıcı ve hoştur.Koku gidermede etkili çalışır.Ona sahip olmayı hak ediyorsun.

Öğe Türü Makyaj Aracı Seti
Model Numarası Delinmiş Kulak Delikleri Temizleme Kiti
Boyut Ear Hole Cleaner
Kaynak Anakara Çin
Miktar 60 adet
Malzeme Kâğıt

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *