App Uzaktan Kumanda Teleskopik Rotasyon Titreşimli Gerçekçi Dildos kadın ısıtma büyük Penis Kadın Mastürbasyon Yetişkin Seks Oyuncakları

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺1 957.12 ₺978.56
  • Sku. w163513
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Otomatik Vibratör Yapay Penis

Bu Gerçekçi Yapay Penis, Otomatik Olarak Teleskopik, Farklı itme, Döndürme ve kafa titreşim modları işlevine sahiptir, size çeşitli cinsel zevk verir ve ellerinizi tamamen serbest bırakır, sadece erotik oyuncağın tadını çıkarın.

Kablosuz-Uzaktan Kumanda

Yerleşik kablosuz teknoloji, dik moddayken bu gerçekçi yapay penisin olağanüstü titreşimlerini kendinize veya eşinize salmanıza olanak tanır.Şık, kablosuz uzaktan kumandadan inanılmaz titreşim işlevlerini keşfedin-nüfuz etme potansiyelinizin ötesine geçme gücü sizin (veya eşinizin) ellerindedir.

Gerçekçi Yapay Penis

Titreşimli yapay penis, gerçek hayatta dik bir erkek penisi gibi görünmek ve hissetmek için tasarlanmıştır.Dönen kafa, cinsel zevkinizi büyük ölçüde artırmak için tasarlanmıştır ve çok hızlı titreşimli şaft, nihai gerçek hayat bitişi için damarlara ve bir dizi topa sahiptir.

Eller Serbest Orgazm

Bu horoz seks oyuncağı ayrıca kablo demetine de izin veren inanılmaz derecede güçlü bir vantuzla birlikte gelir use.It hemen hemen her pürüzsüz, düz yüzeye yapışabilir, bu da g noktanızı seçtiğiniz herhangi bir açıdan bulabilmenizi sağlar!Çömelin, ayakta durun veya uzanın-seçenekler sonsuzdur!

APP uzaktan kumanda, uzaktan etkileşim, Çoklu modlar, teleskopik salıncak, ısıtma, manyetik şarj

Otomatik Vibratör Yapay Penis

Bu Gerçekçi Yapay Penis, Otomatik Olarak Teleskopik, Farklı itme, Döndürme ve kafa titreşim modları işlevine sahiptir, size çeşitli cinsel zevk verir ve ellerinizi tamamen serbest bırakır, sadece erotik oyuncağın tadını çıkarın.

App Uzaktan Kumanda Teleskopik Rotasyon Gerçekçi Yapay Penis Kadın için Manyetik Şarj ısıtma Büyük Penis Anal Masturbator Vantuz ile Lezbiyenler için

Ürün açıklaması:

Malzeme:

Cilt dostu silikon

Renk:

Resim gösterisi olarak

Boyut:

Toplam uzunluk:21 cm / 8.27 in; Yalıtılabilir uzunluk:15.5 cm/6.10 in;Dax çapı:3.7 cm / 1.46 in

Ürün Özellikleri:

sert, çok gerçekçi, esnek, vajinaya zarar vermeyen çift sertlik, yumuşak yüzey, sağlıklı silikon, koku yok.

Gizlilik Garantisi:

Gizliliğiniz bizim için son derece önemlidir.Paketteki varsayılan ad "Ev Ürünleri" dir (diğer gereksinimler, lütfen bize bir mesaj gönderin) ve gizli ambalajımızla güvenle alışveriş yapabilirsiniz, paketin içinde ne olduğunu bilen tek kişi sizsiniz!

Paket içeriği:

1 x Yapay Penis, 1 xInstruction manuel, 1 xCharging kablosu

Klasik mod, Video modu, Müzik modu,Bir şey çiz, Salla, Interactine orta

Telefon uygulaması Kablosuz-Uzaktan Kumanda

Kablosuz Uzaktan Kumandalı kablosuz teknolojisi, dik moddayken bu gerçekçi yapay penisin olağanüstü titreşimlerini kendinize veya eşinize salmanıza olanak tanır.Farklı ülkelerde olsanız bile, yine de etkileşime girebilir ve seks zevkinin tadını çıkarabilirsiniz.Uzun mesafe artık bir engel değil!

9 bantlı çift motorlu, dakikada 390 kez çeken ve size yeni ve heyecan verici bir doruk deneyimi sunan, hızla genişleyen, 7 frekanslı bir vakum emicidir.Klitoris stimülasyonu, G noktası, U noktası stimülasyonu, doruğun daha şiddetli olmasına izin verin, genişleme hissini yaşayın, su duramaz, dalgadan sonra doruk dalgası.

Eller Serbest Orgazm

Güçlü vantuz, yapay penisi herhangi bir pürüzsüz yüzeye sıkıca sabitlemek için yeterlidir, neredeyse her pürüzsüz, düz yüzeye yapışabilir, bu da g noktanızı seçtiğiniz herhangi bir açıdan bulabilmenizi sağlar!Çömelin, ayakta durun veya uzanın, istediğiniz yerde oynayabilirsiniz.

Tek tuşla ısıtma

Erkek heyecan sıcaklığını simüle etme sıcaklığını simüle etme, dahili akıllı çip, sabit sıcaklık kontrol sistemi, büyük kapasiteli şarj, yeterince oynamanıza izin verin

Ses 50 desibelden az

Böylece arabada flört etmek, film randevusu, ofis flörtleri, mastürbasyon fantezisi gibi her zaman, her yerde kullanabilirsiniz

Gerçek penis hissi

Gerçekçi yapay penis çift yoğunluklu sıvı Cilt dostu silikon, Yumuşak ve gerçekçi,süper su geçirmez, toksik olmayan, tatsız, kolay temizlenebilir, özel parçalara zarar vermeden, süper iyi renk, yumuşak dış, sert iç, yüksek kaliteli silikon glans ve meridyen çizgilerini daha canlı hale getirir ve gerçekçi.

Gizlilik Garantisi:

Gizliliğiniz bizim için son derece önemlidir.Paketteki varsayılan ad "Ev Ürünleri" dir (diğer gereksinimler, lütfen bize bir mesaj gönderin) ve gizli ambalajımızla güvenle alışveriş yapabilirsiniz, paketin içinde ne olduğunu bilen tek kişi sizsiniz!

Vendeur Message:

1, remboursement complet si l'article ne correspond pas à description ou est défectueux.

2 , tous les produits sont 100% tout neuf, prêt à utiliser et soigneusement inspecté avant d'envoyer.

3,Tous les produits sont faits de matériaux de qualité médicale, 100% sûr et inoffensif pour le corps, (Une légère odeur est normal lorsque vous ouvrez pour la première il, parce que le produit a été scellé et emballé pour plusieurs mois.S'il vous plaît laver et sécher naturellement, l'odeur va bientôt disparaître va disparaître.)

Malzeme Tıbbi Silikon
Büyük Dildo at yapay penis
Özellik 10 Anal Masaj
gerçekçi dildolar penis
Özellik 1 App uzaktan kumanda dildos
Müstehcen Resim No
Özellik 4 Teleskopik salıncak
Özellik 5 Manyetik şarj
Kaynak Anakara Çin
Yapay penis penis Büyük dildo
Özellik 2 teleskopik dildo
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Özellik 7 Güçlü Vantuz
Öğe Türü Dildolar
Özellik 6 Tek tuşla ısıtma
Parça Sayısı Bir Birim
Özellik 8 9 frekanslı güçlü deprem
Özellik 3 Çoklu modlar
Özellik 9 Lesbain için

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *