SiliconeDraining Mat 18.5 * 32.5 cm Mutfak Bulaşık Çatal Süzgeç Kurutma Pedi Lavabo Koruyucu Mutfak Buzdolapları Çekmeceli Gıda Paspasları

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺62.40 ₺42.40
  • Sku. w173805
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

【Büyük Mat】 Silikon Bulaşık kurutma matı ekstra büyüktür, 18,5*32,5 cm ölçülerindedir ve bulaşıkları, mutfak gereçlerini ve mutfak gereçlerini barındıracak geniş alan sağlar.

【Isıya dayanıklı ve Yüksek Kaliteli Silikon】 Yüksek kaliteli silikondan yapılmış bu mat, 450°C'ye kadar ısıya dayanabilir F.It ayrıca BPA içermez, gıda sınıfı ve çevre dostudur, sıcak kapları, aletleri, meyveleri ve sebzeleri güvenle yerleştirmenizi sağlar.

【Çoklu Kullanım】 İşlev açısından çok yönlü olan bu silikon pedler, bulaşık kurutma raflarının altında, buzdolaplarında ve çekmecelerde veya evcil hayvanlarınız için mama paspası olarak kullanılabilir.Alanınızı temiz ve düzenli tutun.

【Zahmetsiz Temizlik ve Depolama】 Kullanımdan sonra matı suyla yıkayın veya bulaşık makinesine koyun.Esnek silikon kumaş, kolay saklama için uygun bir şekilde katlanmasını veya katlanmasını sağlar.

【Hızlı Kuru ve Kaymaz】 Geliştirilmiş hava akışı ve drenajı için su toplamak için yükseltilmiş kenarlar ve yükseltilmiş sırtlar ile bu silikon paspas, alanınızı kuru tutar ve mutfak gereçlerinin çabuk kurumasına yardımcı olur.Kaymaya dayanıklı kumaş, ıslakken bile stabilite sağlar.

Özellikler:

* Parça Adı: Bulaşık kurutma matı

* Malzeme: Silikon

*Boyut: 18.5 * 32.5 cm

* Renk: Gri

Paket içeriği:

1 * Bulaşık kurutma matı

Not:

1. Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen veriler için hafif manuel ölçüm sapmasına izin verin.

Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *