Metal Duş Saç Catcher Stoper Mutfak Su Lavabo Filtresi Fişi Küvet döşeme süzgeci kapağı Süzgeç Banyo Deodorant Malzemeleri

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺65.18
  • Etiketler: Duş Saç Tutucu Tıpa
  • Sku. w175563
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Özellikler:

1. Malzeme: Yüksek kaliteli saf paslanmaz çelik, yüksek kaliteli paslanmaz çelik kullanarak, doku kalın ve son derece serttir.Hassas örgü, ipek kadar ince, korozyon önleyici, oksidasyon önleyici, temizlenmesi kolay, yeni gibi uzun ömürlü.

2. İşçilik: ince işçilik, zarif kenar, kalite güvencesi, paslanmaz çelik, pürüzsüz ve rahat.Hassas örgü, sıkı uyum, çok yönlü, dayanıklı, kullanıcı dostu tasarım, hayatınızı daha rahat hale getirir.

3. Pratik: Küçük boyutu büyük bir effect.It mutfak lavabosu için filtre olarak kullanılabilir, bu nedenle yıkama konusunda endişelenmenize gerek yoktur dishes.It banyo ve duş odasında yer sifonu olarak kullanılabilir.Saç ve kağıt artıkları artık sizin sorununuz değil.

4. Yüksek Verimlilik: 2 mm çapında delikler ve yüksek verimli tıkanma önleyici kalkanlar, gıda parçacıklarını bloke ederken sıvının drenaja sorunsuz bir şekilde akmasını sağlar.Kanalizasyonların tıkanmasını önleyen parçacıklar.Saç, enkaz ve yiyecek kalıntılarından tıkanmayı önlemek için mükemmel bir araçtır.

5.Temizlemesi kolay: Ilık sabunlu suyla temizlenmesi kolaydır ve uzun süre kusursuz, parlak bir ayna kaplaması sağlar.Bu tasarım tıkanmayı önler, sıkıntılarınızı azaltır ve mutfakta daha hızlı çalışmanızı sağlar.Bulaşık yıkama, yemek hazırlama, yemek temizleme ve daha fazlası için idealdir.

Tanım:

Bu yer sifonu, kalın ve sert, ince işçilik, güçlü ve dayanıklı, 2 mm çapında bir delik, sıvının drenaja sorunsuz bir şekilde akmasını sağlayan etkili bir tıkanma önleyici kalkan ile yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır. yiyecekleri bloke ederken particles.It ılık sabunlu ile temizlenmesi kolaydır su ve uzun süre kusursuz, parlak bir ayna kaplaması sağlar.

Özellikler:

Malzeme: Paslanmaz çelik

Boyutu: 9 cm * 9 cm * 3 cm

Fonksiyon: filtre enkaz

Paket içeriği:

1 adet * Süzgeç

Notlar:

1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

Malzeme Paslanmaz Çelik
Kaynak Anakara Çin
İşlev artıkları filtrele
Boyut 9cm * 9cm * 3cm

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *