Tarot Kartları saklama çantası Kılıfı Kadife Tarots Oracle Kartları saklama çantası Runes Takımyıldızı Cadı Kehanet Takı Zar Çanta

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺126.28 ₺51.84
  • Sku. w286227
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Mermi Noktaları:

1.Uygun Boyut: Kadife tarot rune çantası, 8.07" x 7.87" ve 7.87" x 4.72" olmak üzere iki farklı boyuta sahiptir, çeşitli öğeleri tutabilir, önemsiz şeylerinizi düzenli tutabilir ve kayıpları etkili bir şekilde önleyebilir.

2.Yüksek Kaliteli Çanta: Bu Mücevher tonlu kadife çantalar, solmadan kadife ve esnek kumaştan yapılmıştır.Ayrıca lüks, güzel ve dokunuşa zarif hissettiriyorlar.

3.Hafif Tasarım: Bu iyi tasarlanmış tarot kartları çantası, kartları hasardan korur ve taşıması kolaydır.Birliği, sonsuzluğu, mutluluğu ve bolluğu temsil eden önemli bir manevi sembol olan basılı Matron tasarımı.

4.Mükemmel Hediye: Bu seti Tarot severlere vermek mükemmeldir.Diğer kartlardan farklı olarak, kartlarımız benzersiz parlaklığa, kapsamlı ve pratik takımlara sahiptir ve aşağıdakiler için ideal seçimdir gifting.At aynı zamanda, ürünlerimizden memnun değilseniz, sebepsiz yere %100 iade edebileceğinize söz veriyoruz.

5.Müşteri Hizmetleri: Bizden herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa veya tarot çantamızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size tatmin edici bir çözüm sunacağız.

Tanım:

Sadece tarot kartlarını saklamak için değil, aynı zamanda mücevherleri, anahtarları, küpeleri ve diğer aksesuarları saklamak için de uygun olan vazgeçilmez bir kese.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle boyutta hafif toleranslara izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Belirleme:

Ürün Adı: tarot çantası, takı saklama çantası

Malzeme: kadife

Desen: Metatron

Renk: siyah, mor, mavi

Ağırlık:

Kabak şeklinde 18g

Kare şeklinde 13g

Boyut:

Kabak şeklinde: alt 20.5 CM * 20 CM / 8.07 * 7.87 in, yükseklik 13.5 cm / 5.31 in

Kare şekli:20 * 12 CM / 7.87 * 4.72 in

Sınıflandırma:

A: Kare şeklinde

B: Kabak şeklinde

Kesme işlemi: manuel kesme, bu yüzden çok bireysel kenar düzensiz durum olacak, lütfen anlayın

Ambalaj Listesi:

Tarot Çantası * 1

Kaynak Anakara Çin
Malzeme giysi

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *