6 İzgaralar Yumurta saklama kutusu, Ev Buzdolabı Sebzelik, Özel Yumurta saklama kutusu, yumurta rafı Kapaklı, Toz geçirmez Yumurta Tepsisi

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺26.29 ₺15.74
  • Sku. w311866
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

6 İzgaralar Yumurta saklama kutusu, Ev Buzdolabı Sebzelik, Özel Yumurta saklama kutusu, yumurta rafı Kapaklı, Toz geçirmez Yumurta Tepsisi

Özellikler:

1. En yeni taze yumurtaları almanın rahatlığı: Egg Freshness Organizer'ın yardımıyla, yeni yumurtaları taze tutmak için yumurtaların en eski kısmının her seferinde kullanılmasını sağlayabilirsiniz.Yumurta kullanım sırası israfı önlemeye yardımcı olabilir ve pişirme sırasında en taze yumurtaların her zaman kullanılabilmesini sağlayabilir.

2. Kullanımı kolay ve temiz: Yumurta Tazelik Organizatörü, yumurtaları tek tek koymanızı veya çıkarmanızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır one.In ayrıca yumurtaların depolandığı alanın her zaman temiz ve hijyenik olmasını sağlayarak temizlenmesi de kolaydır.

3. Sıkılık ve dayanıklılık: Yumurta Tazelik Organizatörü, uzun süreli kullanım sağlamak için yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır. use.It buzdolabından mutfağa düzenli harekete dayanabilir ve çok sayıda yumurta tutabilir.

4. İyi organizasyon ve depolama sağlayın: Bu ürün, buzdolabının alanından tasarruf edebilen ve mutfağın aynı anda temiz ve düzenli görünmesini sağlayan tasarımı basittir.Yumurtaların düzenlenmesi, depolamayı daha optimize hale getirir ve taze yumurta bulma ve kullanma sürecini basitleştirir.

5. Mükemmel Hediye seçimi: Yumurta Tazelik Organizatörü, yemek yapmayı seven veya sık sık yemek yapan insanlar için ideal bir hediyedir.Uygulanabilirliği ve dayanıklılığı, festivaller, doğum günleri veya özel günler için mükemmel bir hediye olmasını sağlar.

Belirleme.

1.Malzeme: PP

2.Renk:Açık

3.Boyutu:15.5 * 10.3 * 7 CM

4.Ağırlık: about70g

Paket şunlardır:1 * yumurta Tazelik Ajanda(6 İzgaralar)

Not:

Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Işık ve ekran nedeniyle hafif renk farkının kabul edilebilir olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Kaynak Anakara Çin
Marka Adı JCSYFAC'IN

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *