19 Adet Yumruk İğne Nakış Kitleri Ayarlanabilir Yumruk İğne Aracı Nakış Kalem Büyük Göz İğneler Ahşap Saplı

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺414.75 ₺306.99
  • Sku. w404422
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

19 Adet Yumruk İğne Nakış Kitleri Ayarlanabilir Yumruk İğne Aracı Nakış Kalem Büyük Göz İğneler Ahşap Saplı

[Yeni Başlayanlar için Punch İğne Seti]-Farklı stillerde 6 parçalı ahşap saplı punch iğneleri ve 8 parçalı poke iğneleri, 1 parçalı paslanmaz çelik boru sapı ve diğer kullanışlı nakış aksesuarlarını içerir.Çeşitli iğne stilleri ve boyutları dahil olmak üzere, bu nakış zımbası iğne seti, yeni başlayanlar için nakış ipi çapraz dikişi için mükemmel bir hediye olacaktır.

[Yüksek Kaliteli Malzeme] - Bu dikiş nakışı zımba iğneleri, konturlu dalgalı tasarıma sahip rahat ahşap kulplardan ve kolay kullanım ve hassas kontrol için ergonomik olarak tasarlanmış, iğne ile kumaş arasındaki sürtünmeyi azaltan dayanıklı pirinç iğne uçlarından yapılmıştır.

[Ayarlanabilir Nakış Kalemi] -2 adet ahşap saplı zımba iğnesi ayarlanabilir bir tasarıma sahiptir, uzunluk çeşitli dikişlerin ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir.Ayarlanabilir zımba iğnesi aleti, ayrıntılı dikiş veya nakış projeleri için uygundur. (Paket nakış ipliği ve kumaş içermez.)

[Kullanımı Kolay]-Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için mükemmel olan bu kullanımı kolay zımba iğnesi başlangıç kiti ile sorunsuz nakış yaşayın.İpliği kalemin tepesine kadar delin, ipliği iğne deliğinden geçirmek için birlikte verilen iğne geçiriciyi kullanın ve kolaylıkla ve hızla çarpıcı tasarımlar oluşturun.

[Geniş uygulamalar]-Nakış yumruk iğne başlangıç seti DIY zanaat dikiş için harika bir hediye ve DIY nakış, çapraz dikiş, kostümler, cüzdanlar, perdeler, yastık kılıfları, yorganlar, masa örtüleri, havlular ve daha fazlası için kullanılabilir.6-15 yaş arası kız ve erkek çocuklar için Noel hediyesi veya yetişkinler için anlamlı bir hediye olarak mükemmeldir.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

19 x Yumruk İğne Nakış Kitleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kullanmak Kanaviçe İşi
Malzeme Silgi
Kaynak Anakara Çin
Tip Dikiş Seti

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *