15 Adet Kokteyl Seçtikleri, 4 İnç Yeniden Kullanılabilir Paslanmaz Çelik Martini Seçtikleri Kokteyl Kürdan Zeytin Meze Sandviç

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺165.90 ₺137.76
  • Sku. w415732
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

[En iyi değer Paketi]Paketimiz 15 adet kokteyl seçtikleri içerir, tek kullanımlık değildir ve bir dahaki sefere kullanım için temiz yıkanabilir.Kıymıksız ve uzun süre dayanacak şekilde tasarlanmış, bir daha asla kokteyl seçtikleri satın almak zorunda kalmayacaksınız.

[Sağlam ve Dayanıklı]Martini zeytinliklerimiz gıda sınıfı 304 Paslanmaz Çelikten yapılmıştır ve korozyon önleyici, kırılmaz ve paslanmazdır.Metal kokteyl şişleri ömür boyu dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

[Mükemmel Hazırlanmış]Bu kokteyl kürdanları en iyi barlar, kokteyl severler ve en iyi barmenler için mükemmeldir.Her paslanmaz çelik kokteyl seçiminin kenarları, hızlı yiyecek delinmesi için yeterince keskin olacak şekilde tasarlanmıştır.Bu paslanmaz martini seçtikleri tüm dekoratif kreasyonlarınız için uygundur.

[Gıdaya takılar ekleyin] Kokteyl garnitür seçimlerimiz, kokteyllerinizde zeytin, meze, narenciye, kiraz, içecek, sandviç, tatlı, meyve garnitürü ve güzel bloody mary garnitürü için mükemmeldir.Bir sonraki kokteyl partiniz için mükemmel.

Adı: Kokteyl Seçtikleri

Renk: Gümüş

Malzeme: Paslanmaz çelik

Boyutu:Toplam uzunluk 10.2 cm

Paket içeriği:

15 * Kokteyl Seçtikleri

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

15 Adet Kokteyl Seçtikleri, 4 İnç Yeniden Kullanılabilir Paslanmaz Çelik Martini Seçtikleri Kokteyl Kürdan Zeytin Meze Sandviç

Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *