500Ml Kapasiteli Smoothie Kupası Yaz Sallamak Smoothie Kupası, DIY Smoothie kapaklı bardak Ve Saman, Hızlı Dondurma Fincan

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺778.40 ₺591.58
  • Sku. w418195
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Seyreltmeden Lezzet - Bu sihirli meyve sıkacağı, sızdırmaz tabakalar arasında yerleşik dondurucu sıvıya sahip yenilikçi bir tasarımdır, ısı değişimi yoluyla rüşvet üreticisine ulaşır, lezzeti sulandırmaz, her seferinde mükemmel slushies!Çocuklarınız artık kendi sulu içeceklerini yapabilir, çocuklar için çok eğlenceli!

Büyük kapasiteli sulu kap-Kapasite: yaklaşık 500 ml, dökülen sıvı miktarına dikkat edin, önlemek için sulu kap gövdesinin 2 / 3'ünü aşmayın spilling.It gıda sınıfı silikon EVA ve PP'den yapılmıştır, yumuşak ve deforme olmaz.

Kullanımı Kolay-Karmaşık adımlar ve makineler yok, bu smoothie kabını, yerleşik dondurucu sıvı bir katıya donana kadar 4-6 saat Donma katmanına koyun, ardından herhangi bir içeceği (kola, süt, meyve suyu, soda vb.) Dökün.), iki dakika basın ve keyfini çıkarın!

Pipete takılan kaşık, farklı ihtiyaçlarınızı karşılamak için kaşık veya pipet olarak kullanılabilir.Ayrıca, bu sihirli slushiemaker yeniden kullanılabilir.Bir sonraki donma macerasına başlamak için kupayı yıkayın ve tekrar dondurun.

Sevenler için harika bir hediye-Çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli, herkes evde slush buz yapıcıda bir dondurma smoothie yapabilir, karmaşık adımlar atmaz, yaratıcı olabilir ve sürecin tadını çıkarabilir!Çocuklar, sevdikleriniz, aileniz, arkadaşlarınız, meslektaşlarınız, sınıf arkadaşlarınız için hediye.

Renk: Gösterildiği Gibi

Malzeme: PP + EVA

Boyut: 11,8 x 22,5 cm

Paket içeriği:

2 x Sallamak Yüzlü Fincan

2 x kaşık

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin
Malzeme Plastik

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *