105 Adet Diş İpi Diş Açıcılar Basit Döngü + Kılıf Parantez Köprüler İmplantlar

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺94.06 ₺62.95
  • Sku. w53931
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Tanım:

100 % Brand New ve Yüksek Kalite !

Özellik:

Diş tellerinde, köprülerde ve implantlarda plakla savaşın: Bu diş ipi geçiriciler, diş ipini ortodontik diş tellerinin, sabit köprülerin ve implantların altına geçirmek için tasarlanmıştır.Aletler ve demirbaşlar genellikle ek temizlik gerektiren plak tutucuları olarak kabul edilir.

HİJYEN kolaylaştırıldı: Diş ipini diş telleri, sabit köprüler ve diş implantları arasına geçirmek, diş ipi geçirici olmadan neredeyse imkansızdır.Diş plağının birikmesi, çevredeki dişlerin yanı sıra cihazların sağlığını ve uzun ömürlülüğünü tehlikeye atabilir.

DİŞ hijyenistleri tarafından önerilir: Dişler Arası Temizlik ürünlerimiz, plak birikiminin iltihaplanma, kanama ve diş eti iltihabına yol açabileceği ulaşılması zor alanların temizlenmesini kolaylaştırır.Günde en az bir kez dişler arası temizleme hedefine ulaşabilirsiniz.

DİŞ temizliği arasında: Diş fırçanızın ulaşamadığı dişler arasında birçok sorun başlar.Diş ipi, diş teli, diş arası fırçaları, dil temizleyicileri ve uyarıcılar dahil olmak üzere yiyecek ve plak çıkarmayı zahmetsiz hale getirmek için kaliteli ürünler yarattık.

Belirleme:

Malzeme: Naylon

Renk: Rastgele

Miktar: 35 adet * 3 packs/105 adet toplam

Paket içeriği:

105 Adet/3 Packs x İpi Diş Açıcılar (Rastgele Renk)

Malzeme naylon
Yaş Grubu Yetişkinler
Marka Adı ESHYLALA'NIN
Model Numarası 193590
Güç Kaynağı Elektrik Yok
Boyut 35pcs * 3 packs
Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *