Duvara Monte Otomatik Sabunluk, Temassız Sıvı Algılama Sabunluk Mutfak Banyo Restoran Kullanımı Kolay

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺772.48 ₺440.31
  • Sku. w77903
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

[DOKUNMATİK OTOMATİK sabunluk]Kızılötesi hareket algılama teknolojisi ile, otomatik sıvı dağıtımını gerçekleştirmek için elinizi memenin altına koyun.Temassız işlev, sizin ve ailenizin temassız bir ortamda güvenli bir şekilde kullanmasını sağlar.

[AKILLI 6 ÇEŞİT sıvı sabun hacmi ayarlanabilir]Altı çeşit sabun hacmi ayarı, ayarlamak için ekrana çift tıklayın ve LED ekran iç ortam sıcaklığı ve kalan güç sağlar display.It tip-c ile hızlı bir şekilde şarj edilebilir ve pil ömrü uzundur, bu da sık sık şarj edilmesini önler.Şimdi, yıllarca sürecek otomatik bir sabunluk için fazlasıyla hazırız.

[11 OZ ayrı SU deposu]Oval şekilli büyük kapasiteli su deposu, el dezenfektanını kolayca çıkarmanızı ve yeniden doldurmanızı sağlayarak temizliği kolaylaştırır.

[SONDAJ yok, kolay KURULUM] Bu duvara monte edilmiş bir sabunluk, sondaj gerektirmez.Güçlü yapıştırıcı mutfak, tuvalet, banyo duvarlarınıza kolayca monte edilebilir.

Renk: A: lacivert / B: Beyaz

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x Sabunluk

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: ışık yansıması ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek şeyden biraz farklı olmasına neden olabilir.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin
Özellik Çift Sabunluk

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *