12 Adet Çömlek Kupa Kolu Kalıpları Seti Kil Kupa Kolu Formları Kupa Kolu Yapımı Çömlek Kalıpları, Çeşitli Boyut ve Şekiller

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺188.31 ₺92.21
  • Sku. w116801
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Özellikler:

OOTDTY'NIN SOHBETİ

Akıllı Tasarım: Ürünlerimiz, farklı kupa stillerinize uyacak şekilde farklı kupa kolları şekilleri yapmanıza yardımcı olabilecek 12 farklı stil ve boyutta seramik kupa sapı kalıbı içerir.

Kaliteli Malzeme: Kil bardak sapı kalıbı, hafif ve deforme olması kolay olmayan kaliteli EVA malzemeden yapılmıştır, hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından kolayca kullanılabilir ve uzun süreli kullanım için yüksek güvenilirlik oranına sahiptir.

Nasıl Kullanılır: Bardak tutamacını yaptıktan sonra, modeli şekillendirmek için kuru ortama yerleştirebilir ve ardından bardakların üzerine yapıştırabilirsiniz.Yüzeylerde küçük çatlaklar varsa, kupa kulplarınızı daha hassas ve mükemmel hale getirmek için ıslak süngerle silebilir ve kuruduktan sonra kullanılabilir.

Kullanışlı: Seramik kupa sapı aracı, kil oluşturma zamanlamanızı büyük ölçüde azaltabilir ve estetik yeteneğinizi ve uygulamalı yeteneğinizi gösterebilir, çeşitli kupa sapı şekilleri oluşturabilir ve kupa kulplarına olan tüm ihtiyacınızı karşılayabilir.

Geniş Uyumluluk: Çömlek bardaklarımız, yetenekli gurular, yeni başlayanlar, amatörler vb.Gibi çoğu çömlek ve heykel aşığı tarafından sevilen işçiliği faaliyetleri sırasında çok pratiktir..

Özellikler:

Malzeme: EVA

Renk: Siyah

Paket Ağırlığı: yaklaşık.31g

Boyutu: Resimde Gösterildiği Gibi

Paket içeriği:

12 Adet X Çömlek Kupa Kolu Kalıpları

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hataya izin verin.Lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki farklar, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Model Numarası E56C11JJ502077'NIN SOHBETİ
Malzeme EVA
Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *