Ev Dekoratif Etli saksı Taşınabilir Masa Üstü İnsan Yüzü Çiçek Saksıları Evrensel İnsan Şekilli Bitki seramik kaplar

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺370.32 ₺185.16
  • Sku. w403174
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Mermi Noktaları:

1.Güzel Süslemeler: Bu saksılar, şık ve sade bir tasarımla mekanınıza zarafet katıyor.Bu sevimli görünümlü saksılar çok yönlüdür ve çeşitli durumlar için kullanılabilir.

2.Olağanüstü İşçilik: Zarafet ve sadelik yayan saksılarımızla iç dekorunuzu yükseltin.Büyüleyici insan şeklindeki tasarım, göz alıcı bir odak noktası eklerken her renk düzenine sorunsuz bir şekilde uyar.

3.Seramik Malzeme: Sulu meyveler gibi küçük bitkilerin büyümesini destekleyen bu seramik saksılarla yaşam alanınıza doğal bir dokunuş katın.Saksıların aşırı sulanmasını önlemek için küçük drenaj delikleri vardır.

4.Kullanım Kolaylığı: Zorlu koşullara dayanacak şekilde yapılmış sağlam ve şık saksılar, iç veya dış mekan dekorunuzu geliştirirken bitkilerinizi güvende ve sağlıklı tutar.

5.Birden Fazla Özellik Sunun: Yeşilliklerinizi zarafetle sergilemek veya pratik bir kalemlik olarak saksılarımızı kullanın.Arkadaşlarınıza ev dekorlarına benzersiz ve büyüleyici bir ek hediye edin.Bu çok yönlü ve şık saksılarla mekanınıza farklı bir dokunuş katın.

Tanım:

Bu saksılar, olağanüstü işçiliğe sahip çeşitli durumlar için mükemmeldir.Sulu meyveler evinize yeşillik ve tazelik getirir ve saksılarımızdaki geniş ağırlık merkezi stabilite sağlar.Yeşillikleri zarif bir şekilde sergilemek için ekici olarak kullanın.Bu güzel saksılarla ev dekorunuza doğanın bir dokunuşunu ekleyin!

Belirleme:

1. Ürün boyutu: (yaklaşık.)12 * 7 * 8 cm/4.72*2.76*3.15 inç

2. Malzeme: Seramik

3. Ağırlık: 360g

Ambalaj Listesi:

1 * Saksı

Tip Çiçek Sepeti
Malzeme Seramik
Akıllı Cihaz mı no
Bitirme Kaplanmamış
Tarz çizgi film
Model Numarası İnsan Şekilli Bitki Seramik Tencere
Türü Ayarla no
Kaynak Anakara Çin
Kullanım Durumu Masaüstü
İle kullanılır Çiçek / Yeşil Bitki

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *