Ahşap bira kupası 600ml Almanya Ahşap Tahıl 304 Paslanmaz Çelik Ortaçağ Tavern Taklit Varil Tankard Kahve Fincanı Erkekler Hediye Retro

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺953.56 ₺400.50
  • Sku. w410173
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Tanım:

【Sağlam】: Reçine ve paslanmaz çelik malzemeden yapılmış, içinde en sevdiğiniz birayı sonuna kadar ferahlatıcı bir şekilde soğuk tutacak paslanmaz çelik!

【Benzersiz tasarım】: Benzersiz sap tasarımı, mutfak, bar, restoran veya oturma odası için bir dekorasyon olabilen güzel bir yapay ahşap tahıl görünümü ile Vintage bira kovası şekilli kupa.

【BÜYÜK KAPASİTE】: 20oz büyük kapasiteli kupa bira, şarap, sıcak ve soğuk içecekler, su ve kahve için uygundur.

【GÜVENLE】: Daha fazla dayanıklılık ve uzun ömürlü performans için Viking bira bardaklarımızı toksik olmayan ve güvenli boya ve su bazlı koruyucu vernikle kaplanmış çevre dostu reçineden yapıyoruz.

【İYİ HEDİYE】: Her bira sevgilisini her fırsatta heyecanlandırın.Kupalarımızı Doğum Günü, Yeni Yıl ve daha fazlası için sizin, sevgiliniz, arkadaşınız ve aileniz için bir sette sunun.

【Bakım talimatları】: Bu kupayı ısıtma cihazlarının yakınında saklamayın veya güneşe koymayın, reçine kurur ve daha sonra çatlaklar oluşabilir.Reçine eşyalarını saklamak için en iyi yer bir dolap veya başka bir kurudur place.Do reçineli maddeleri uzun süre su kaplarında bırakmayın.Her birinden sonra havluyla kurulayın wash.It kurutmak için herhangi bir kurutma ekipmanı kullanmak yasaktır, aksi takdirde deformasyona neden olur ve cracking.Do mikrodalga değil, buzdolabında dikkatli kullanın.

Kaynak Anakara Çin
Belirleme 1 pcs
Metal Türü Paslanmaz Çelik
Tip Bira Bardağı
Şekil Grip bölümü
Aksesuarlar Hiçbiri olmadan
Tarz Klasik
amaç Evrensel
İçecek Türü Kupalar
Malzeme Metal
Özellik Stoklanmış
Model Numarası CF00778'NIN sohbeti

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *