4 in 1 Sebze Kesici Dilimleyici Parçalayıcı Rende Manuel Meyve Patates Havuç Soyucu Çok Amaçlı Sebze Dilimleme mutfak gereçleri

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺344.95 ₺189.79
  • Sku. w404318
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Farklı gıda hazırlama ihtiyaçlarını karşılamak için farklı boyutlarda çok yönlü 3(4) bıçak, peynir ve lahana gibi ürünler için kaba parçalayıcı, havuç ve kabak gibi sebzeler için orta parçalayıcı, öğütücüyü meyve posasına ezilmiş ince doğramak için kullanabilirsiniz, bu yemeğe zengin bir lezzet katar.

Güvenli ve dayanıklı 304 paslanmaz çelik malzeme sert ve paslanmaya karşı dayanıklıdır ve yiyecekle doğrudan temas etmez, bu da mutfağınıza yiyecek veya meyvenin tadını etkileme konusunda endişelenmeden uzun bir raf ömrü sağlar.

Ergonomik tutamak, öğütücünün kaymasını, daha az basıncı, daha güvenli kullanımı, daha kolay depolanmasını önlemek için sağlam bir tutuşa sahiptir ve yerden tasarruf etmek ve hayatı kolaylaştırmak için asılı deliklere sahiptir.

Fırçalamak ve durulamak, duvara asmak veya kurutmak için dolaplara ve çekmecelere asmak, bulaşık makinesinde yıkamak kolaydır safe.Be onları yıkarken dikkatli olun.

Kaynak Anakara Çin
patates kesiciler Patates soyucu
Malzeme Paslanmaz Çelik
Model Numarası Meyve Patates Soyucu
Bıçak Malzemesi Paslanmaz Çelik
Çok fonksiyonlu sebze kesici Sebze Kesici
sebze kesici ve doğrayıcı sebze dilimleyici rende
sebze doğrayıcı kesici Gıda sebze doğrayıcı Kesici
Sebze Kesici Dilimleyici Sebze Kesici
sebze doğrayıcı sebze doğrayıcılar
Meyve ve Sebze Araçları Türü Rendeler
Patates Kesici patates soyma makineleri
Marka Adı Rayfox'un
Tip Meyve ve Sebze Aletleri

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *