LED şerit noel ışıkları su geçirmez LED dize ışıkları LED Glow şerit dize ışıkları ev partisi düğün için kapalı açık

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺114.98 ₺43.70
  • Sku. w405500
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Tanım:

1. LED dize ampuller, parlayan sıcak ve büyüleyici ışık, bu şerit dize ışık romantik bir atmosfer yaratacak, dekorasyon için mükemmel veranda, bahçe, odası, merdiven, düğün, Noel ağacı ve partiler.

2. Yüksek kaliteli şerit, pürüzsüz yüzey, çift taraflı baskılı desen, dayanıklı ve sağlam, yırtılması kolay değil, yüksek kaliteli malzeme uzun süreli kullanımınızı sağlar.

Belirleme:

Ürün: Noel şerit ışık

Şerit malzeme: örgü + bronzlaşmaya

Şerit Rengi: Altın, Gümüş, Kırmızı

Şerit uzunluğu: 5 M Genişlik: 5 CM

Açık renk: sıcak ışık, renkli ışık, soğuk ışık

Şerit lamba boncuk: metre başına / 10 lamba boncuk

Lamba boncuk malzeme: lamba boncuk LED olduğunu

Ürün listesi:

1 * Noel şerit ışık

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【İyi aydınlatma Efekti】 Noel şerit ışığı geceleri iyi aydınlatma ve görsel efekt üretir, çünkü sıcak ve romantik bir atmosfer yaratmaya yardımcı olan yumuşak ılık ışık yayabilirler.

2.【DIY Dekorasyon】 Dövülebilir dahili demir tel.Noel dekorasyon ışıklarını dekorasyon olarak kullanmak istediğiniz şekle dönüştürebilir ve Noel ağacı için şerit ışıkları ile DIY eğlencesinin tadını çıkarabilirsiniz.

3.【Kaliteli Malzeme】 Led şerit Noel ışıkları, dayanıklı ve sağlam, yırtılması kolay olmayan ve yüksek kaliteli şeritten yapıldığı için uzun süre kullanılabilen pürüzsüz bir yüzeye ve çift taraflı baskı desenine sahiptir.

4.【İyi Su Geçirmezlik Performansı】 Şiddetli yağmur veya kar fırtınası gibi kötü havalarda bile, bu şerit peri ışıkları bahçenizi aydınlatmaya devam edebilir, çünkü su geçirmezdir, bu nedenle dış mekan aydınlatması için çok uygundur.

5.【Geniş Kullanım Yelpazesi】 Verandanızı, bahçenizi, odanızı, merdiveninizi, düğününüzü, Noel ağacınızı ve partinizi süslemek için güzel Noel şerit peri ışıklarını kullanabilirsiniz.

Aydınlık Evet
Türü Ayarla no
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası Noel şerit ışık

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *