Metal Dosyaları Dayanıklı Taşınabilir Taşlama Aracı Marangozlar İçin İşçiler Metal Dosyaları Dayanıklı Taşınabilir Taşlama Aracı El Dosya Seti Kiti

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺1 100.95 ₺550.47
  • Sku. w408491
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

Mermi Noktaları:

1、Sert ve dayanıklı: Metal dosyalar, uzun ömürlü doldurma, şekillendirme ve kesme performansı sağlamak için sert ve dayanıklı (düz / kare, yuvarlak / sıçan kuyruğu, yarım daire biçimli dosya, üçgen dosya), küçük iğne seti ve çok fonksiyonlu fırça içerir.

2、Ergonomik ve doğru: Ergonomik kaymaz sap, iş verimliliğini ve konforunu artırır, çalışma sırasında maksimum doğruluk sağlar ve uzun süreli kullanım sırasında eller ve bilekler üzerindeki baskıyı azaltır.

3、Taşınabilir ve Kullanışlı: Sap kauçuktan yapılmıştır, birkaç saat rahatça çalışabilir ve dosya kesiciyi tutacak kadar sıkıdır.Bu el tipi dosya çantası, küçük ve büyük dosyaları düzenlemeye ve korumaya yardımcı olabilecek bir araç seti ile birlikte gelir.Alet çantasının üstündeki kayış, taşımayı daha rahat ve konforlu hale getirir.

4、Mükemmel El Aleti: Marangozlar veya işçiler için çok uygun, saklaması ve taşıması kolay, kompakt bir kabuğa sahip taşınabilir ve konforlu tasarım, kereste, metal, cam, deri kesmek ve parlatmak için mükemmel bir el aletidir.

5、Satış sonrası Garanti: Müşteri hizmetleri bizim önceliğimizdir.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, en iyi alışveriş deneyiminizi sağlamak için sorunlarınızı en kısa sürede çözeceğiz.

Belirleme:

Ürün Adı: Metal Dosya Seti Taşlama Aracı

Ambalaj boyutu: yaklaşık 35 * 15 * 5 cm/13.78*5.91*1.97 içinde

Paket ağırlığı: yaklaşık 2000g

Malzeme: T12 karbon takım çeliği

Türleri: 16 parçalı yeni ambalaj seti, 17 parçalı gök mavisi seti, 19 parçalı gök mavisi seti, 20 parçalı gök mavisi seti

Dosya numarası: 2

Kesit şekli: yarım daire

Dosya vücut uzunluğu: yaklaşık 200mm / 7.87 in

Dosya diş kalınlığı: orta diş

Dosya deseni: çift desen

Genişlik / kalınlık / çap: 20/4 / 8cm/7.87*1.57*3.15 içinde

Tam uzunluk: yaklaşık 210mm / 8.27 in

Kolu çapı: yaklaşık 20mm / 0.79 in

Dosya uzunluğu: yaklaşık 200mm / 7.87 in

Uygun için: parlatma, zımpara

Ambalaj Listesi:

1 * Metal Dosya Seti Parlatma Aracı Seti

Not:

Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut toleranslarına izin verin ve fotoğraftaki aydınlatma, gerçek hayatta olduğundan daha fazla renk farkına neden olabilir.

Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *