2X Hava Delikleri, Panjurlu ızgara kapağı Havalandırma Davlumbaz Düz Kanal Havalandırma Havalandırma Duvar Hava Çıkışı Sineklik İle Örgü

(0)
Kullanılabilirlik: Stokta var
₺696.56
  • Sku. w82482
Renk:
Boyut:
xs s m l xl xxl

MALZEME] 201 paslanmaz çelik malzemeden yapılmış, çevre dostu, güvenli, sağlam, dayanıklı, anti-pas ve korozyona dayanıklı.Ince işçilik, ev için güzel dekor, modern yeni ev gerekliliği.

[Tasarım]Panjurlu yuvarlak düz kapak tasarımı ve dahili sineklik,iç panjur tasarımı,yağmurun zarar görmesini önlemek için ikinci olarak yağmur geçirmez etkiye sahiptir, küçük evcil hayvanın eve girmesini önlemek için sineklik ağı.

[KOLAY kurulum] Havalandırma deliğimizin ayar valfini kullanışlı ve pratik olarak ayarlayarak talebinizi karşılamak için havalandırma deliği kontrol edilebilir.Tavana veya duvara mükemmel bir şekilde monte edilebilir, ayrıca rahat temizlik için sökülmesi çok kolaydır.

[YAYGIN kullanım]Havalandırma kanalı kapağı, banyo havalandırma delikleri ve aspiratörler, klima üniteleri, mutfak vantilatörleri ve havalandırma delikleri, tüm ev duvar havalandırma delikleri, gaz ve elektrikli kurutucu vb.İçin mükemmel, iç mekan yorucu, daha düşük gürültü için mükemmel bir şekilde kullanılabilir..

her türlü ev borusu havalandırması ve endüstriyel kullanım için 200mm / 8 inç.

Belirleme:

Malzeme: 201 Paslanmaz Çelik

Renk: Gümüş

boyutu: Resim Gösterildiği Gibi

Paket Listesi:

2 x yuvarlak havalandırma ızgarası

4 x Vidalar

4 x Genişleme tüpü

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

Kaynak Anakara Çin

0 Için yorumlar Bu Ürün

Yorum ekle

Zorunlu alanlar işaretlenir *